Livet hos Kemppi-flocken!

Hundar, ungar & solsken!

2009-08-27

Jag fattar inte, vart tar tiden och dagarna vägen?? Skolan började för en vecka sedan och vi har redan hunnit med både föräldramöte och jobbmöte för min del. Hockeyn har startat upp med istider i "grannbyn" Åker och det kräver viss planering att få dit son och hockeyback. Tur att morfar och mormor hjälper till *Tack!!*

I söndags var det hundutställning i Vallentuna och det var en lyckad dag på flera sätt. Asta var med för att "träna in miljön" och det fungerade bra trots att resten av våran flock var hemma. Hon fick nöja sig med Denzil & Rocky´s sällskap.När jag hoppade ur bilen i Enköping hängde Asta med Madeleine hem till Kolsva för att vara där denna veckan och bli fin inför lördagens utställning i Arboga. Ska bli jättespännande att ställa ut henne, det blir debut!

Besök utav "Doris-spekulanter" har vi också haft och nu är det bestämt att den lilla svarta prinsessan flyttar till Maria och Anders i Sthlm. Som tur är för oss :O) blir hon kvar i dryga 2 veckor till innan det är dax att säga "Hej då".

Blir lika full i skratt varje gång det kommer spekulanter hit och kikar på valpar eller i detta fall nu Doris. Siri tror verkligen att alla som kommer hit kommer för hennes skull. Det har varit så varje gång! När man ser henne "in action" så tror man att hon gladeligen skulle följa dessa främmande människor till världens ände, fast jag tror knappt att hon skulle följa med dem till parkeringen frivilligt.

"Borta bra men hemma BÄST!!!"

 

Ha det !!

// Åsa

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)