Livet hos Kemppi-flocken!

Utställningsdebut

2020-09-14

I lördags var vi i Hammarskog, Uppsala på Pudelklubbens officiella utställning där.  Det regnade mest hela dagen vi var där och blåst som bara attan. Inget vidare utställningsväder alls fast inget man rår över.

Agnes, Pop-Up´s Queen Of The Night, var anmäld i valpklass 6-9 månader. På grund av Corona så har det ju varit väldigt få utställningar det här året och Agnes som är valp har aldrig varit på någon liknande tillställning.

Agnes var go och glad och fint klippt av Madeleine som vanligt.

Det var sammanlagt 11 mellanpudelvalpar anmälda och Agnes vann sin klass, fick sedan tävla mot den yngre tikvalpen och slog även henne.  Hon fick sedan tävla mot hanen som domaren valt till den finast hanvalpen för dagen och vann även över honom. De 3 ringträningarna vi varit på har gjort nytta för Agnes rörde sig fint och var med på noterna av vad jag ville att hon skulle göra.

Dagens domare tyckte så här om henne :

Som dagens BIR Valp (Bäst I Rasen) blev vi därmed inbjudna att återkomma även på söndagen för finalerna som gick då efter att dvärg och toypudlarna tävlat den dagen.

Då det regnat var den fluffiga valpen ett minne blott så det blev Madeleine som drog lotten att ta med henne hem och bada om henne inför finalen på söndagen då jag hade lovat att vara barnvakt åt barnbarnet lördag till söndag och inte haft en tanke på att jag eventuellt skulle på utställning även på söndagen.

 

Söndagen bjöd på uppehåll fast mycket blåst och vind. Agnes var söt som socker och blev BIS 2, Bäst In Show .Presentkort på hundartiklar, blomma, en fin dyna och rosett blev dagen vinst !

Agnes, Pop-Up´s Queen Of The Night, 7 månader gammal.

 

Glada, torra och mycket nöjda med vår fina lilla valp åkte vi efter lite kaffe och choklad glada hem igen.

Antal kommentarer: 1

2020-09-15 10:18:13 - Catharina Örberg , catharina.ov@telia.com

Grattis hälsar Stefan Catharina och Elton
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)