Livet hos Kemppi-flocken!

Stina 2 veckor VS Ebba 1 vecka

2022-02-13

Nu har löpcirkusen lagt sig och det börjar bli lite lugnare mellan hundarna. Kajsa och Peggy har inte börjat löpa än och för min del får de gärna spara på sig till nästa omgång i slutet av sommaren ;)

I fredags var Peggy och jag i hundhallen i Eskilstuna på ringträning. Liite konsigt var det allt i Peggy´s huvud fast svansen var uppe när vi sprang och rörde på oss så jag tror det kommer släppa ju mer vi tränar. "Taskiga matte" som dra i vägen henne ensam ut på galej när varenda hormon ligger på fel ställe och hon lagom lämnat senaste spökålder´n. Detta var ju andra gången hon var iväg på liknande aktivitet och Rom byggdes inte på en dag.

 

Med Stina och Ebba är det bara bra. De har god aptit både på färskfoder och det barnbarnet Wille, 14 månader, bjuder på dem på. Oavsett om det är pannkaka, pyttipanna, pasta eller köttfärsås. Till och med majskrokar och smörgåsrån tuggar de glatt i sig. Skulle jag erbjuda dem ett torrt smörgåsrån skulle de aldrig ens ta emot det ;)

Golvmys med Ebba & Peggy.

 

Trapphäng

 

Wille har varit här en del i helgen och när vi är på övervåningen är grinden för. Hundarna har koll och ligger ofta i trappen och chillar. Även ett bra sätt för hundarna att lära sig att inte alltid vara exakt där vi är. Utan de är trygga och avslappnade och hör oss, det räcker bra för dem. 

Överst ligger Kajsa, sen Peggy, Ebba och längst ner Stina.

Antal kommentarer: 2

2022-02-16 12:49:56 - Lens, Lena.siljeholm@hotmail.com

Härligt att höra att alla har det gott.. är inne hos er o visar dottern de blivande mammorna (inlove)

2022-02-24 16:48:47 - Annika, annika.killick@gmail.com

Vilket härligt trpphäng dom har!
Skönt att allihop mår bra och förhoppningsvis kommer några damer börja lägga på sig snart!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)