Livet hos Kemppi-flocken!

Semester = Jobba hemma :)

2013-07-07

Japp så är det , i allafall i det här huset. Semester innebär just nu att vi inte går hemifrån för att jobba nästan hela dagen utan vi har fördelen att jobba åt oss själva ;) Här är det baksidan som står inför en total makeover och det kommer bli kanon när det är klart! Nya större vita mellanväggar till grannarna är redan på plats liksom nästan halva nya trallen. Taket är beställt och troligtvis blir det även inglasning utav större delen av altanen i slutet av sommaren.

Hundarna är givetvis med när det byggs och ligger gärna mitt i solen på nya trallgolvet och solar sig med tungan hängandes lååååångt utanför :) Fast efter en stund där i värmen är det skönt att lägga sig på gräset i skuggan en stund!  Bara de är nära matte så är de nöjda !

                                     Från vänster ; Ella, Siri & Asta.

Dax att börja skruva trallen !

I förmiddags hämtade jag hem Greta efter att hon varit hos Madeleine i 2 veckor. Hon flöt bara in i flocken igen här som om hon aldrig varit på "kollo" i sitt andra hem. På eftermiddagen åkte vi på 26-årskalas till systerson Adde & hans sambo Frida på Södermalm. Greta fick  ensam följa med till storstan och hon är verkligen super den hunden !!! Stannar upp och kikar om det är något hon tycker är konstigt och sedan knallar hon bara vidare. Ska bli kul att följa den ljuvliga chokladpralinen :)

 

Antal kommentarer: 1

2013-07-08 10:04:31 - mamma

Makeover här på sidan också,ser jag (flower) fint !!!!! Asta försvann nästan i skuggan på bilden men så är hon ju SVART också ;) . Jobba inte ihjäl er nu bara, vila lite också.........:P
Kramar (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)