Livet hos Kemppi-flocken!

 Packa och förbereda!

2016-06-16

Nu rinner tiden iväg och det är svårt att fatta vart den tar vägen!! I fredags var det skolavslutning och det var en känslomässig avslutning utöver det vanlig. Åk . 9 som slutade på min skola har jag haft en del av eleverna sedan de började förskoleklass och en del ungar fastnar mer i hjärtat än andra.  Så är det bara  <3 Kommer sakna, främst dessa buffliga bräkiga grabbar, något enormt!!!

Asta och valparna mår bara bra, växer och frodas. Asta tillbringar fortfarande den mesta tiden med valparna och vaktar övervåningen om någon är lite för nyfiken.

Stina som nu hunnit bli 4 månader, kom hem i tisdags efter att ha varit i Kolsva ett bra tag. Lilo blev överlycklig , den bästa födelsedagspresenten EVER enligt Lilo då hon fyllde 3 år i tisdags:) Stina har flytit in bra i flocken och är en glad, pigg och enkel individ att ha att göra med. Använder sig dock  gärna av skall i leken och det behöver jag träna bort för fy vilket hemskt skall hon har !!!  Igår kväll var Stina med mig på middag med mitt arbetslag hemma hos en jobbarkompis och där fanns en stor hund modell schäfer. Lite läskigt första minuterna fast sedan sprang Stina runt lös i timmar och bara njöt av kvällen och gillade läget. 

 

Idag blir det till att packa och förbereda för en weekend i Norrland. Hundutställning i dagarna 2 i Umeå och hotellboende med 4 hundar står på schemat. Madeleine och Thord åker också med 4 hundar så vi ser fram emot en trevlig och härlig helg tillsammans !!

Kvar hemma blir Asta med valparna och Rasmus och svärmor som valp & husvakter !!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)