Livet hos Kemppi-flocken!

Drygt 1 vecka kvar till jul!

2021-12-16

Jösses, vart tog december vägen ??!

Bara 1 vecka kvar till julafton. Fast hos oss kommer tomten någon dag efter jul för det är då vårat barnbarn kommer hem till oss för att fira jul ;)

 

Här har det varit lite upp och ner under senaste tiden. Min jäkla bältros har satt rejäla käppar i hjulet för mitt vanliga liv, då jag haft nervsmärtor från helvetet periodvis. Fick för en tid sedan starkare piller som nu gjort att jag i allafall varit smärtfri i 2 veckor. I helgen ska jag börja trappa ner med en tablett och sedan om det fungerar så blir det en fortsatt nedtrappning med en tablett per vecka.

Så förhoppningsvis är jag pillerfri om drygt 5 veckor !

 

Hundarna mår bara bra. De älskade den korta tiden det var minusgrader och snö och då passade vi på att ta flera härliga promenader ute på fälten med lkösa hundar för då var det ljusare på eftermiddagarna när snön lyste upp den annars kolsvarta marken.

Nu har jag bara 3 arbetsdagar kvar tills det välbehövliga jullovet kommer . Det innebär för min del ledigt till fredagen den 7 januari. Så då blir det sköna promander varje dag i dagsljus där hundarna kan reja fritt.

 

Har sett att de vuxna tikarna börjat att kissa över varandra och rider lite på varnadra och småtjejerna så hoppas på löp i januari / februari. Småtjejerna Peggy och Kajsa hoppas jag hänger på detta löp när de vuxna väl börjar för det är ju skönt om alla löper samtidigt. Hane till Ebba är bestämt och i den kullen blir det bara svarta valpar.

Till Stina är det inte bestämt till 100 % ännu ;)

Ett litet pottpurri på lite bilder från Oss!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)