Livet hos Kemppi-flocken!

Höstlovet

2020-10-31

4 lediga vardagar säger visst bara Svisch så är de borta!! Nu hör jag i och för sig till den sortens människor som gärna bokar in diverse saker att fixa eller åtgärda när jag "ändå är hemma". Det gör ju sitt till att de lediga dagarna försvinner snabbt då de inte är särskildt lediga. Eller tomma på aktiviteter kanske man ska säga;)

Håret har i alla fall hunnit fått sig en omgång uppfräschning, framrutan och torkarna på min bil är bytt och nytt, alla hundarna är badade och klippta, huset rent och ljuslingorna på farstukvisten uppsatta. 

I torsdags var en underbar höstdag med klar blå himmel och många vackra färger. Hundarna och jag passade på att ta en längre promenad mitt på dagen och det var så skönt!!

Då både Irma och Stina börjat att löpa så blir det numera ett tag framöver enbart koppelpromenader, i alla fall för dem. Tänker att Agnes och Ebba kan få springa av sig i hundparken när det passar det övriga livet.

Planerna är att Irma ska på dejt framöver, mer om det kommer när det är parat och klart!

Även Inez har börjat att löpa och kommer hem på söndag för att bo här under tiden.

 

Idag lördag började vi dagen med en lång skön slapparfrukost i vardagsrummet framför tv:n och sedan tog vi oss ner till kyrkogården för att tända ljus och hälsa på hos farmor och farfar. Idag har tyvärr regnet hängt över oss hela dagen och med jämna mellanrum även kommit ner så nu sprakar brasan mysigt i vardagsrummet.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)