Livet hos Kemppi-flocken!

 5 och 6 veckor gamla valpar

2018-04-29

Nu är valparna riktigt roliga! Gretas valpar har i veckan succesivt introducerats ner i vardagsrummet och med Irmas 4 valpar. En vecka i ålder mellan vecka 4 och 5 är stormskillnad, främst i motoriken hos dem. Irma´s 4 valpar var ju som bulldozer´s mot Greta´s 2 valpar bara genom att gå eller springa på / mot dem i början av veckan. Nu har Gretas valpar vuxit på sig och idag när de blir 6 och 5 veckor gamla är det inte sås tor skillnad på dem längre.

Alla 6 valparna har skinn på näsan, röstresurser när de vill och god aptit på både färskfoder och torrfoder.

Flera valpköpare har varit på besök i veckan till de vuxna hundarnas glädje för det betyder massor med gos och kel även för deras del.

Den mesta av valparnas vakna tid spenderar de på golvet med de vuxna hundarna i flocken samt varandra. Åka bil har vi provat på igen och alla 6 valparna var tysta och trygga i det. Rullade ihop sig tillsammans i sin bur och sov sig igen resan utan problem!

 

Väga valparna får jag göra imorgon för jag måste köpa en ny våg! Den höll inte för att tappa i trappen så den for i backen med en skräll och flera studsar.....

 

Idag har vi även hunnit med att vara i Västerås på hundutställning. Domare för dagen var Svante Frisk och jag ställde ut SEV-17 Kemppi´s Day Of Dream "Märta". 

Märta vann Unghundsklassen av 4 och placerade sig sedan som 2 bästa tik med reservcert. Vi blev slagna av Madeleine som blev dagens bästa tik med sin bruna fina juniortik "China". Våran "Greta" är storesyster till "China", de har samma mamma:)

Hemma och tog hand om valparna och de andra vuxna hundarna var vår ena svärdotter. Tur vi har dem som hjälper till när vi är ute och far :) 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)