Livet hos Kemppi-flocken!

2-veckors dagen

2021-06-24

Hello Världen !! Idag har hela kullen öppnat sina ögon. Igår kväll var det små små springor på en av valparna, imorse hade 4 stycken öppnat upp ögonen och nu ikväll var det 5 ögonpar som mötte mig när jag synade dem. Eller mötte och mötte, ögonen var öppna i alla fall :)

 

När de föddes för 2 veckor sedan märkte jag upp valparn amed tippex för att jag lättare skulle se vem som var vem utav dem när jag vägde dem och la till dem . Nu har det mesta av den märkningen nötts bort och ikväll kom de färgande halsbanen i just kardborreband på dem.

I min vikttabell ser det ut så här just nu:

 

Hane 1 med mörkblått band vägde när han föddes 234 gram och vägde idag in på 623 gram.

Hane 2 i ljusblått band vägde när han föddes 208 gram och han vägde idag in på 581 gram.

Tik 1 i rött band vägde när hon föddes 202 gram och vägde idag in på 558 gram.

Tik 2 i gult band vägde när hon föddes 216 gram och vägde idag in på 645 gram.

Tik 3 i lila band vägde när hon föddes 260 gram och hon vägde idag in på 665 gram.

 

Det är en väldigt jämn kull och alla verkar må hur bra som helst. De hörs när de tycker att Inez behöver servera maten om hon inte är tillräckligt snabb, annars märks de inte av , ännu :)

Inez är mycket mån om dem och sköter dem på bästa tänkbara sätt.

 

Ser så mycket fram emot att se vad det blir utav dessa 5 lakritstroll veckorna framöver. Tänker och vet av erfarenhet att nästa vecka borde det gå att fotagrafera dem bättre då det blir lite mer än bara en svart luddhög.Ska se om jag kan hålla mig till 3 veckorsdagen med att raka fram nosarna på dem......Det beror helt på hur lurviga de blir och hur pass jag tänker att det är dax att börja med smakportioner för dem.

Trevlig Midsommar !!!

 

Antal kommentarer: 1

2021-06-26 09:56:18 - Elisabet Ståhl, Elisabet.stahl@eliza.net, StockholmochMalmköping

Så fina pudlar! Vi har haft två svarta mellanpudlar och längtan efter pudel igen blir stor när vi ser dina. Tack för trevlig läsning och foton. Glad midsommar/Elisabet
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)