Livet hos Kemppi-flocken!

Solig morgon!!!

2012-07-28

Lördagmorgon och klockan är 08.25 och jag sitter och uppdaterar hemsidan;) Resten utav familjen sover fortfarande, det är bara jag och 7 hundar som är vakna.

Svart-valparna blir idag 7 veckor, det börjar dra ihop sig för flytt.... Kommer att bli TOMT här hemma fast samtidigt ska det faktiskt bli skönt att få tillbaka lite sovmornar igen *Ler stort* Vegas har lärt sig att efter morgonkissen vid 06.30 tiden lägger vi oss i sängen tillsammans och sover gott ett par tre timmar till.

Igår kom det 6 kubik ved som vi hjälptes åt att trava i vedboden fast Emil fick snabbt uppdraget att gå in ihop med Isabel och lag middagen istället. Grillat och kroketter bjöd de på :) Det tog oss andra tre ca 1.5 timme att stapla all eländig ved. Det var lagom varmt och svettigt.

Dagarna i veckan som gått har tillbringats mest utomhus. Både Roy  Agge gillar att vara ute och lägger sig och sover lite varstans. Det gäller att hålla lite koll på dem. Finns vissa ställen som jag inte tycker är världens bästa sovställen:) Båda två är väldigt framåt, livliga och underbara individer. Vegas och Enya är deras STORA favoriter och det härjas en hel del dem emellan. Även de två små svarta låter ibland som om kniven sitter i dem när bara de två håller på att fightas. Humör och attityd har de båda två:)

Inte kul att vara liten alla gånger och inte kunna ta sig över tröskeln ut på altanen...........

På måndag börjar min sista semestervecka för den här gången. 3 veckor har redan passerat fast det har varit 3 jättebra och sköna veckor. Nu ska vi tillsammans njuta utav den sista också:);)

Antal kommentarer: 1

2012-07-28 12:45:26 - LENA

JÄTTEGULLIGA VALPAR ÄR DOM SÅLDA(heart)(heart)(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)