Livet hos Kemppi-flocken!

Sjukstuga A´la Kemppi

2015-03-21

Nu är jag trött på alla basilusker i det här huset!

Är det inte influensan med alla åkommor som hör den till, så är det lunginflammation eller en begynnande blindtarmsinflammation? Mathias & Emil är nyss hemkomna från Akuten efter 4 h där då Emil inatt fick svåra smärtor i magen. Efter samtal med rådgivningen var det bara att åka in då de misstänkte blindtarmen. Inga prover visade dock på att det var akut just nu utan de blev hemskickade för att avvakta och se vad som händer härnäst.

Med hundarna är det bara bra. De är överlyckliga över alla som är hemma hela dagarna och ligger i soffan eller sängen. Att solen skiner gör ju det hela bara ännu bättre och bäst på att jaga solstrålarna inne är Lilo som gärna solar sig :)

Asta är nu "väldigt dräktig" och går så sakta så klockorna nästan stannar när vi är ute. Inne är hon dock smidigare, iallafall så fort någon öppnar kylskåpet. Aptiten är det inget fel på och favoriten i hennes värld just nu är allt som kan blandas ut med makaroner!?! 

Kort från idag, knappt 3 veckor kvar.

Svårt med bekväm sovställning emellanåt fast än kommer hon upp på ryggstödet på soffan.

Antal kommentarer: 2

2015-03-21 15:52:53 - mamma

Usch ja, flunsan är inte att leka med :P . Stackars Emil,ont i magen är inte heller kul,hoppas det ger sig med det här:O nu.....Håller tummarna för att Asta har många 'bebbar'i sin mage (inlove). Kramar.

2015-03-21 18:50:53 - Susanna Lindholm

Hoppas alla blir friska snart. Håller också tummarna för att det finns många valpar i Astas mage!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)