Livet hos Kemppi-flocken!

Fullt hus !

2018-09-03

Just nu består flocken av 6 hundar, alla mellanpudlar och släkt med varandra.

 Asta med sina avkommer Irma, Märta och Elton där alla är svarta, samt bruna Greta med sin dotter från hennes första kull Stina. De är bruna.

Märta och Elton är kullsyskon och Elton är hemma i 12 dagar nu då husse och matte är i solen på semester.

Asta åker hem redan imorgon tisdag till sin nya matte  husse efter att ha varit på kollo hos oss i 3 veckor.

De är så roliga mina bruna tikar. Mamma Greta till vänster och så dotter´n Stina 2.5 år till höger. De har verkligen ett speciellt band till varandra och ingen av mina svarta har ett sådant band till sinmamma eller syster.

Greta tvättar Stina varenda dag och det bara är så vilket Stina mer än gärna finner sig i. Sover gör de gärna tätt tillsammans och ibland när Stina är för närgången ( läs lägger sig på Greta) blir Greta ilsk och biter ifrån vilket Stina inte inte bryr sig särskildt mycket om.

Där märker jag en stor skillnad på deras släktskap och de andra i flocken. De övriga i flocken blir såååå till sig efter en tillsägelse av Greta då hon numera, efter att Asta flyttade i juni, är flockledaren.

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2018-09-15 21:21:41 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Jag blir rörd av Gretas och Dtinas närhet till varandra. Så spännande att läsa om hundarnas personligheter och relationer till varandra, även det du skrev om Asta och hennes barn 11/9.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)