Livet hos Kemppi-flocken!

 Seeeemester !!

2016-07-18

Vad underbart det är att vara hemma och inte ha några tider till jobbet att passa. Valparna vaknar mellan kl. 06.15- 07.00 och då låter de som en skock fiskmåsar så det går liksom inte att ignorera dem och stanna kvar i sängen. 

Det är bara att gå ner till dem, ta ut dem och låta dem göra sina behov ute och springa av sig lite innan de kommer in för lite frukost.

När frukosten är uppäten springs det runt en del i vardagsrum och kök, de morrar och kampar hej vilt om det mesta som kommer i deras väg. Efter ca 20-30 minuters röj ringer sovklockan igen och de små slår ihop som ett korthus och sover djupt. Jag går tacksamt och lägger mig på soffan ett par timmar till tills de vaknar igen och då börjar min dag på "riktigt" :)

Stamtavlorna hämtade jag ut förra veckan och i dem heter de:

Kemppi´s Day Of Thunder  "Elton"

Kemppi´s Day Of Hope  " Annie" ?

Kemppi´s Day Of Dream  "Märta"

De är alla tre glada, pigga, framåt individer. Elton är en riktigt mysråtta som föredrar att ligga nära oss människor istället för att sova med syrrorna. Stora tiken med rosa halsbandet är en snackpåse, hon påtalar gärna både det ena och andra med sina röstresurser. Lilla tiken saknar mammagummisnodden mest och ger sig gärna ut på egna utflykter oavsett vart den övriga flocken är. Och så liten är hon inte heller för den delen fast mindre än den andra tiken ;)

Alla tre har korrekta bett och alla tänderna kommer samt att Elton har båda stenarna på rätt plats! En härlig fin och jämn kull :D

Olika sovställen 

Syskonkärlek 

Irma gillar att vara med och leka med småsyskonen.

Elton är på båda bilderna högst upp, till vänster nere lilla tiken och sedan den större. 

Ett knippe pudelungar ! Från vänster : tik, hane och tik.

Elton ligger nära nära :) 

Antal kommentarer: 2

2016-07-19 09:39:57 - mamma

Va´gulliga dom är,dina fiskmåsar:P:D Jag ser att "huset" gillas också:) Kramar(heart)

2016-07-19 15:34:37 - Chris

Härliga bilder! Nospuss till Annie å hennes underbara flock
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)