Livet hos Kemppi-flocken!

Dygn 58 - 56

2011-06-28

Nu har jag 5 nybadade och nyfriserade hundar här hemma:) Jag älskar det så nu gäller det att njuta för om ca 7-10 dagar är det dax att börja om igen att bad och klipp ;)

Molly har kommit in i TOVÅLDEN- Fy F-N vad hon tovar ihop!!!!!!!!!!!!! Nu blir det ordentlig tovutredning, främst på bröstet & bakbenen, VÄLDIGT ofta för att sedan bada en gång i veckan. Mätte den lilla damen idag och hon mätte knappt 28 cm. Hon är nu dryga 10 månader.

Enya är nu redo för valpningen, både badad och klippt. Hon är inte särskildt tjock så jag tror att det är en ensamsimmare där inne..........

Det visar sig inom snar framtid;)

 

Soliga och VARMA hälsningar från Kemppi-flocken :)

 

 

Antal kommentarer: 2

2011-06-30 15:03:54 - Helena, www.queencobra.se

Åååhhh,
ska du med få dig en ensamsimmare :P ??? Min bjässe växer så jag nästan blir rädd....... Ska få till lite nya bilder på honom och pilla in på hemsidan oxå ;) ! Men vitvalparna har tagit lite tid i veckan, med bad och klipp för första gången! De är så ljuvliga (heart)
Nu håller jag tummarna för att det åtminstone är parsimmare där inne hos Enya (inlove)
Massa kramar (flower)

2011-07-01 14:00:53 - Monica , monicaspudlar.dinstudio.se

Oh vad spännande. Hoppas att det blir två små troll i alla fall. De kan ju gömma puppisarna ganska bra speciellt när det är första kullen.;) Håller alla tummar för dig och Enya.
Kram
Monica med flock i Eskilstuna
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)