Livet hos Kemppi-flocken!

Borta bra fast hemma bäst!

2009-10-01

 

Nu har det hunnit gå ett tag sedan jag sist uppdaterade här. Det känns som om vi senaste veckan har bott i bilen och i städer runt omkring lilla "Stränkan". I lördags var vi först i våran ishall i 4 h då vi hade kiosken. Hem en snabbis mellan kl.15.45-16.45 för att rasta av hundarna ordentligt innan vi hade Cupmöte inför våran hemmacup på lördag. Efter mötet på 30 minuter bar det av till Västerås för matchstart kl.19.30. En LÖRDAG kväll... Kändes lagom kul ska jag villigt erkänna fast väl på plats så hade vi jättetrevligt och kul, vi föräldrar som var med. Hemma vid 22.30. Äldsta sonen var hemma och hade filmkväll med sina kompisar vilket jag var glad och tacksam för. Hundarna hade soffsällskap och jag köpte glatt chips till gänget som tack för hjälpen!

Söndagen tillbringades i skogen ett bra tag och sedan upp till ishallen i några timmar för hemmamatch.

I går vid lunchtid packade hela familjen in sig i bilen för att fara till Karlstad. Asta följde med oss för henne lämnade vi av på vägen hos Madeleine. De andra har bott hos mamma & Berta. Väl i Karlstad installerade vi oss på hotellet för att sedan gå och få i oss en bit mat innan det var dax att bege sig till Färjestads hemma-arena. Japp, kvällen tillbringade vi fyra tillsammans med 8394 stycken andra hockeygalningar. Allt för att se matchen mellan Färjestad och Detriot Red Wings live. Det var en härlig och mäktig känsla när alla, knappt 8400 personer, stod upp och sjöng "Du gamla du fria". Snacka om gåshud på hela kroppen:O)

Efter en natt på hotellet kom vi till en av mina favvo-saker : HOTELLFRUKOST:O) Det är ju underbart att bara gå och plocka och mumsa i godan ro!

Nu är vi hemma igen för att hinna förbereda inför helgen. I morgon blir det 5-årskalas på kvällningen för att sedan knalla hem och bre 100 toastmackor till Cupen på lördag som Mathias och Emil får ta med sig. Själv åker jag till Gävle på hundutställning tidigt på lördagsmorgon.

Söndagen hoppas jag på vackert väder så vi kan höststäda tomten och plocka undan utemöbler och dylikt.

Så var även den här veckan snart avklarad!!!

 

Långtråkigt, vad är det??? :O)

 

HA DET!// Åsa

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)