Livet hos Kemppi-flocken!

Fullt ös medvetslös....

2017-05-14

Efter en hektisk vecka på jobbet så tog vi helg som blev fullplanerad med olika saker att göra.

Måla tak & renovera väggar hos ena sonen med sambo som fick nycklarna till sin nyinköpa lägenhet i fredags, bada och klippa valpar inför valpköparbesök både lördag och söndag samt hinna med att handla, städa av huset och tvätta lite också.

Uppdatera hemsidan kom på efterkälken, tar mig några minuter till det nu medan middagen lagas :)

 

Valparna blev i fredags 5 veckor gamla. De har lärt sig att det goda livet är utanför valphagen och springer mer än gärna med den övriga flocken på golvet i kök & vardagsrum. De kollade snabbt av den nya miljön och rejsar nu på laminatgolvet som om de inte gjort annat i sitt liv. Ingen Bambi på hal is här inte!

Mat får de av mig 2 ggr/ dag och Greta sköter dem för övrigt.

Bruna Kalle vägde i fredags in på 1620 gram, Zigge på 1200 gram och Myrra på 1560 gram.

Kalle 5 veckor

Zigge 5 veckor

Myrra 5 veckor

Storesyster Stina älskar sina småsyskon och hänger med dem överallt.

Trygg Myrra sträcker ut sig på filten på köksgolvet! Det tar på krafterna att vara social med både sin och brödernas familjer olika dagar i veckan. 

 

Veckan som kommer nu är ganska tom i kalendern och jag hoppas det fortsätter så.Lite målande och flyttande av sonen blir det förståss. Valparna behöver få sitt den stunden de är vakna och värmen sägs vara på väg så jag hoppas kunna bygga en valphage utomhus så kan de rejsa där.

 

Antal kommentarer: 1

2017-05-14 18:26:40 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Tack för idag! Och förlåt att vi stannade så länge... Mycket svårt att slita sig från de här godbitarna - vilken underbar liten syskontrio! De får verkligen en fantastisk start i livet i Kemppisflocken.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)