Livet hos Kemppi-flocken!

Redan Februari

2018-02-06

Jisses, de senaste 2 veckorna har försvunnit i rasslande fart! Hallen här hemma håller på att genomgå en renovering med allt som det innebär. Sopor och utslängda möbler på farstukvisten, sopsäckar med gamla ytterkläder och skor samt allmänt rörigt inne. Nu har iallafall väggarna fått sin makeover och den platsbyggda garderoben börjar ta form och kanske kan allt som är beställt komma hem inom de närmst veckorna så vi kan se ett slut på byggandet...

Själva hatthyllsdelen av hallen skall också fräschas upp fast det underlättar om den andra delen av hallen är klar då så det finns någonstans att göra av alla ytterkläder och skor!

 

I söndags var det utställning i Gnesta som Pudelklubbens Mellansvenska avdelning anordnade. Märta var med fast hon var i domarens ögon en för liten mellanpudel och så var det inte mer med det. Den utställningen lägger vi på hyllan och så tar vi nya tag i april;)

 

På lördag håller Pudelklubben årsmöte i Eskilstuna och på söndag blir det bad och klipp av Irma. Även Greta är i behov av bad efter löp, vi får se vad ryggen håller för.

Om de är dräktiga eller ej är för tidigt att sia om, Irma har i skrivande stund gått 20/ 63 dygn och Greta 17/ 63. Givetvis hoppas vi att våra resor ger resultat!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)