Livet hos Kemppi-flocken!

Påskhelg & ledighet !

2014-04-21

Vilken underbar påskhelg vi haft !! Sköna lediga dagar tillsammans med nära och kära och på det underbart väder med sol och värme!! Både hundarna och människorna i den här flocken / familjen har njutit för fullt.

Påskafton firade enligt en flerårig tradition hemma hos min ena systeryster med man och med min övriga familj. Vi var 18 glada människor och 5 hundar som njöt av goda mat och trevlig samvaro. Att solen sken och värmde gjorde det hela ännu bättre!

Nu blir det några arbetsdagar innan det är helg igen. I slutet på veckan som kommer bär det av till veterinären för ett ultraljud på Asta. Hon är trött, mer vaktig än vanligt, OTROOOLIGT kelen och småkinkig med maten. Jag tycker nog att spenarna ser större och lite svullna ut fast hon har lurat mig förut en gång så nu tar jag inte ut något i förskott.Bara till att vänta några dagar till på besked. 

Söndagen den 27 april bär det av till Västerås och utställningen där. Greta ska visas och lite shopping blir det nog också ;)

Nedan lite nya slapparbilder på hundarna.

Greta med tuggben

Lilo på skogspromenad

Ella njuter av solen.

Asta slappar i skuggan på altanen.

Satt och kikade på gamla kort förra helgen och hittade då dessa från när jag var hos Madeleine första gången och kikade på våran älskade Zabor. Hunden som kom att förändra mitt liv för alltid. Dessa kort är tagna i april 2001, inte utan att jag blir lite nostalgisk när man tittar på dem :)

Rasmus är här nyss fyllda 6 år & Emil 5 år.

Idag är de 19 & 18 år <3

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)