Livet hos Kemppi-flocken!

Drar ihop sig till flytt

2019-05-09

Nu är valparna flyttbara och veterinärbesiktade och alla har fått en OK-stämpel i rumpan. Först ut att lämna oss var Frode som flyttade i tisdags. Jag har redan fått rapporterna om att han fungerar så bra i sitt nya hem där han fått en storesyster i Annie som föddes här hemma för knappt 3 år sedan.

 

Frode drygt 8 veckor.

 

På fredag går flyttlasset för två av dem och de sista 2 flyttar på lördag. Inez har jag sålt med bibehållen avelsrätt vilket innebär att hon kommer flytta till en familj här i stan och om allt funkar framöver och hälsan håller som jag vill ha den så kommer hon ha en kull här hos mig framöver:)

Inez som har fått näsan framrakad till sitt stora förtret.

Kitos har också fått sin nos framrakad. Bad och klipp väntar jag dock med till fredag kväll.

Harry hamnar också i badet på fredag kväll. 

 

Kvar att klippa fram en nos, tassar och svansrot samt klippa klorna på är "grå" som får sitt SPA i dag på eftermiddagen. Kvällen i dag torsdag ska jag och Inez tillbringa i skogen då jag har en teoretisk viltspårskurs där :)

Antal kommentarer: 1

2019-05-09 18:15:44 - Tina, Tina.redlund@telia.com

Men så fina valpar ........vi minns den härliga tiden. Så kul att följa kullen. Önskar alla stort lycka till. Vem vet det kanske blir vår tur så småningom igen(inlove)/ Benny husse och matte
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)