Livet hos Kemppi-flocken!

"Stora Sthlm"  :)

2012-12-17

I går var jag på årets sista hundutställning, Hund 2012 i Älvsjömässan. Som vanligt massor utav både hundar och folk, precis som det ska vara. Dagen var konstigt nog fylld med diverse missöden bla såsom en bil som inte startade på morgonen när jag skulle åka hemifrån, vi körde fast på parkeringen i Älvsjö då p-vakten trodde vi hade 4hjulsdrift fast det inte finns på bilen, ena bakhjulet på den fullpackade burvagnen inte rullade ALLS, inga köttbullar eller buröverdrag var med osv. Fast vi hade en mycket trevlig dag tillsammans Madeleine och jag. Asta´s kavaljer från senaste valpkullen, SE UCH Pop-Up´s Gamekeeper Ingo",slutade dagen som andra bästa hane. 

Alla julklappar är inhandlade, granen också så nu är det bara maten kvar. Ser fram emot 2 veckors ledighet tillsammans med man och ungdomar. Hoppas att minusgraderna kommer tillbaka för att stanna så hundarna kan se lite anständiga ut i jul också:)

 

Antal kommentarer: 2

2012-12-18 10:26:09 - mamma

Va' vinter/julfint du har gjort här(heart) Tråkigt när det strular, men det verkade gått bra till slut iaf:P Vädermänniskorna har lovat en vit Jul och några minusgrader ser det ut att bli (inlove)så du klarar dina hundar.....
Vi ses, kramar (star)

2012-12-30 09:26:08 - Anita

Gott Nytt År !!!
önskar vi Er alla. Skriver i bloggen för gästboken gick inte att skriva i. Tänker på ER och hoppas vi ses snart.
Kraaaaam
Anita & co
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)