Livet hos Kemppi-flocken!

Utställnings resultat

2010-05-29

Idag har jag varit i Hammarskog på Pudelklubbens utställning.

Det var ömsom sol ömsom regn fast då dagens resultat var helt okej så gjorde det inget. Humöret var på topp ändå :O) Asta vann juniorklassen med CK och placerade sig sedan som 2 Bästa Tik, utav 17 stycken.

Asta har ju som bekant de senaste 2 månaderna lagt i högsta växeln då det gäller att växa så hon är  en underbar mellanpudeltik numera!

Domare för dagen på mellisarna var Hans Almgren och Astas kritik är som följer:

"Ett harmoniskt nosparti som är väl mejslat och med djup underkäke av bra längd. Vackra ögon, bra halslängd. Mycket bra kropp till sin ålder. Lagom vinklat kors. Tät päls som ger den rätta känslan vid beröring. Rör sig parallellt med fjädrande steg. Svansen är en aning högt placerad."

 

Madeleine hade även med sig Rocky, SE UCH Pop-Up´s Rocky Balboa,( Enya´s pappa & svart dvärghane) som blev BIR och avslutade med att bli BIS 4!

 

Glada och nöjda styrde vi kosan hem efter många timmar "på vift" hemifrån!

Imorgon blir det morsdags-firning för hela slanten. Mums :O)

 

Ha det!// Åsa

 

Antal kommentarer: 3

2010-05-29 21:58:51 - Helena, www.queencobra.se

GRATTIS!!! IGEN :D !!!
Superkul! Asta-Pasta kommer att kunna gå HUUUR långt som helst (inlove) ! Synd att man inte var där och såg henne "live"... Imorgon bär det förmodligen iväg till Österbybruk för en titt och lite shopping ;) ! Liten huligan vid namn Eddie behöver komma ut och se sig om (heart) ...
Kramisar från oss (flower)

2010-05-30 00:48:08 - Anita, www.kennelcyberspace.com

GRATTIS ... till fin placering :) Saknar er oxå ... får ta och skärpa till mig nu och börja anmäla !! Dygnet har ju bara 24 timmar men jag ska rösta rätt i höst ;) och se till så det blir dubbelt ;)) !!
STOR Kram
Anita

2010-06-02 00:12:51 - Monica, monicaspudlar@euromail.se, monicaspudlar.dinstudio.se

Grattis säger väl jag också men Asta är en bland de sötaste pudelansikten jag sett på ett tag. Var stolt över henne. Riktigtriktigt söt. Håller tummarna för fler framsteg.

Kram
Monica och Landetpudlarna(numer) Eskilstuna
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)