Livet hos Kemppi-flocken!

Sista augusti

2021-08-31

Imorgon är det höst, i allafall om man ska gå efter kalender´n och månaderna. Sommaren har varit otroligt intensiv av olika anledningar och jag har lovat mig själv att nästa ska bli betydligt lugnare på flera sätt!

Irma har nu flyttat till en fantastisk familj permanent efter att ha varit där på prov i ca 4 veckor. Känns i hjärtat fast hon är så så värd att få all uppmärksamhet och slippa trängas med en hel flock och valpar som ej är hennes med jämna mellanrum. Efter allt fantastiskt vi har upplevt tillsammans är hon enbart värd det allra bästa.

 

Ebba och Stina har äntligen börjat att löpa. Det har varit rörigt i flocken då flockledare Greta flyttade i början av sommaren och Inez kom hem och valpade. Agnes åkte till Madeleine för utställning i april och kommer hem snart igen då hon hoppar över allt vad grindar heter och det drar ihop sig för löp även för henne i höst.

Så efter 10 månader tyckte Stina att det var dax att löpa igen istället för efter 6 månader som hon brukar. 

Ingen av tikarna skall paras nu utan OM de löper i början av året och hinner paras innan februari tagit slut så blir det valpar 2022. Drar de ut på kommande löp igen så blir det inga valpar förrän till vintern´2022.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)