Livet hos Kemppi-flocken!

Lätt uttråkad...

2019-10-17

För 1 vecka sedan, 10/10, opererade jag min högra hand.  Nu är den bandagerad och jag har den i högläge så mycket som möjligt. Som en högerhänt människa som jag är krånglar detta till livet en del. Fingrarna går att vicka lite på fast de har just ingen krafta. Inte ens till att knappa på datorn så detta skrivs med långfingret på höger handen samt den vänstra handen.

Nybandagerad och fortfarande vitt:)

 

Hundarna trivs med att ha mig hemma hela tiden och det är ju skönt att vara hemma med Ebba just nu. Hon blir på lördag 10 v och utvecklas för varje dag som går. Hon har lärt sig att springa upp för trappen och alldeles nyss visade hon att hon klarade att, sakta och säkert, ta sig även ner från hallen till vardagsrummet, 7 trappsteg.

Inget jag föredrar att hon gör själv fast skönt att se att  hon har kroppskontroll och koll på stegen. 

Ebba är redan en i flocken med alla de andra vuxna.

Soffan är en populär sovplats!!!

Ebba lärde sig snabbt när de andra valparna flyttade vad soffan är till för!

 Stygnen ska sitta 1 vecka till och sedan ska handen tränas upp igen så styrka och rörligheten kommer tillbaka. Ska bli intressant att se om denna operation blir lika lyckad som när jag gjorde den på vänster´n för 18 månader sedan.

Höger hand och handled var och är ju betydligt mer skadad med bland annat reservdelar från höften i sig med skruv  samt en steloperation i handleden. Slipper jag bara värken och  domningarna lite så är det mycket värt!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)