Livet hos Kemppi-flocken!

Denna underbara ledighet !!

2017-07-23

Nu har jag varit ledig i nästan 6 veckor och det är underbart !! Dagarna bara försvinner och långtråkigt har jag inte hunnit ha en enda gång!! Bara tre veckors ledighet kvar nu :) 

 

Rapporterna från valparna kommer fortfarande med jämna mellanrum och allt fungerar bara bra. De växer och frodas och ligger runt 5 kilo´s strecket i vikt.

Myrra kommer hit på besök och lite nosklipp nästa helg, ska bli såå kul att träffa henne igen :)

 

Det har varit lite tunt med uppdateringar här på hemsidan. Vi har bla varit på semester i Bulgarien samt haft fullt upp med annat. Sönerna, trots att de är strax över 20 båda två, har lyckats hamna i gips och en vecka kändes det som om vi bodde på akuten.

Nu har den äldsta rehab i 3 v framför sig med en hand och den andre har 3 v kvar i gips med foten.

 

Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly och Märta, Kemppi´s Day Of Dream har varit och fått sina höfter röntgade med sämre resulutat än vi hoppats på.

Båda två fick C och det är ingen panik för det fast jag hade givetvis hoppats på bättre resultat. Nu är det som det är och så får vi planera framåt efter det. Nu vet vi i alla fall.

Märta´s kullsyskon kommer att röntgas de med här i sommar så vi håller tummarna för att d efår bättre resultat.

Idag har vi varit i Köping på hundutställning. Det var Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly som visades. Hon är en jättefin hund i typen och pälsen växer som ogräs på henne. Madde är suveränt duktig på att klippa fram henne ur allt lurv :)

Stina travade på så snyggt in i ringen fast när hon träffade domaren tappade hon svansen och tyckte inte alls lika bra om honom som han tyckte om henne.

I bästa tikklass visade jag henne fast hon gillade inte domaren då heller. Hon började löpa förra helgen, kanske hormonerna som spökar i huvudet på henne?...

Hon kom 2 i sin klass med CK och slutade som dagens 4:e bästa tik.

När Madeleine hämtade kritiklappen talade domaren om att det var väldigt synd att hon tappade svansen för annars hade hon slutat som dagens Bästa tik och BIR.

(Fanns ingen hane med CK)

 

Jaja så här är det... Nedrigt fast kul att han gillade våran bruna Stina precis som vi gör :)

 

Nästa vecka är det Pudelnational med allt som det innebär! Varenda dag är uppbokad, ska bli jätteskojigt!!!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)