Livet hos Kemppi-flocken!

Underbara höst!!!!

2009-09-14

Vilket väder vi har!!! Kallt och rått i luften på morgonpromenaden men framåt 11-tiden skiner solen och värmer skönt. Himlen har varit blå idag och riktigt ljuvligt ute hela eftermiddagen.Vi kör med utedagar nu på jobbet och det är underbart. Tids nog hinner vi vara inne på eftermiddagarna när mörkret och ovädret kommer.Tänk om vi kan få ha sådant här vackert väder september ut, då är ju hösten med regn och rusk snart förbi:O)

I lördags var jag på akuten med Emil en sväng. Han hade match och efter 5-6 minuter i första perioden fick han en ordentlig tackling efter att han passat pucken och damp i isen så det stod härligt till. Det resulterade i en öm skuldra och skada på revbenen. Om det är en spricka eller bara en rejäl smäll vet vi inte. Efter knappa 2 h på akuten åkte vi hem och avvaktar nu och ser vad som händer.

Igår flyttade Doris till Maria & Anders i Sthlm. Där kommer hon att få det kalasbra tror jag. Men URSCH så tomt det är! I dag när jag kom hem såg jag bara tre hundar på tomten. "Shit tänkte jag, vart är Doris"???? Sedan kom jag på att pudelflocken bara består utav tre individer just nu. Tar nog några dagar att få in det i huvudet!

Annars består den här veckan utav kvällsmöten.Jobbmöten är det både tisdag, onsdag och torsdag:O( Mindre kul men men. Bara att gilla läget. Hinner dock hem emellan och ut i skogen ordentligt med hundarna och rensa skallen innan det är dax att jobba igen.

 

Ha det bra i det vackra vädret!!! // Åsa

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)