Livet hos Kemppi-flocken!

3 dagar kvar !

2013-12-21

I tordags bar det av till Kolsva för att byta hund med Madeleine. Greta har varit där i 4 veckor och då Asta förhoppningsvis ska valpa om 2.5 vecka så lämnade jag henne där. Asta är inte jättetjock fast jag upplevde henne dräktig och att hon tjockade på sig även om hon inte är jättetjock. Jag vill minnas att hon inte var särskildt stor förra gången heller efter 6 veckor. Ändå ploppade det ut 3 välskapta och lagom stora valpar 3 veckor efteråt. Ja vi håller tummarna och hoppas Asta tjockar på sig nu sista veckorna!

Granen står pyntad och klar. Julematen ligger i kylen och lockar. Igår kunde vi inte hålla oss längre utan tjuvstartade julen med lite vildsvinsprinskorv, köttbullar, sill, ägghalvor och rödbetssallad. Vildsvinsprinskorvarna var FÖRSVINNADE goda tyckte hela familjen.

Greta och Lilo är lite lagom nyfikna på julgranen och klapparna som redan ligger därunder. Våra "valpar" börjar bli stora nu, Greta blir 9 månaderna 22/12 ochLilo blev 6 månader i lördags 14/12. 

Greta slappar i korgen <3

Lilo ligger som vanligt med magen i vädret :)

Idag har vi varit och handlat klart julklkapparna. Mycket människor och halvkaos på parkeringen när vi skulle hem från köpcentrat fast jag gillar det ändå! Stressande i juletid är inget för mig utan det tar den tid det tar :)

Nöjda hundar efter en härlig skogspromenad härom dagen !

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)