Livet hos Kemppi-flocken!

Vårskrik & Tuppjuck!!!

2010-03-09

Solen skiner och VÄRMER massor, fåglarna kvittrar och det börjar droppa från taken. Det är så man vill ställa sig och ge till ett Vårskrik som Ronja Rövardotter:O)

Hundarna gillar detta, tror att de också börjar få lite vårkänslor. Jag misstänker att det kan börja dra ihop sig till löp inom "snar" framtid, det är ett evinnerligt skvättande över varandras pölar på promenaderna. Det gäller att hålla ordning på Enya när det skvätts hej vilt, annars får hon sig en (enligt mig!)ofrivillig dusch :O(

Energi har de i MÄNGDER och det är skönt nu när det är ljust längre på kvällarna. Var och varannan kväll tar vi oss en ordentlig långpromenad och det är välbehövligt. Både för hundarna och mig!

 

//Åsa

Antal kommentarer: 4

2010-03-09 20:30:03 - Eva R

Ja,ÄNTLIGEN:) Man har nästan glömt hur livet är när man inte är insnöad!
Kram!

2010-03-09 20:57:26 - Anita, www.kennelcyberspace.com

Hej i vårvärmen eller det kanske var att ta i ... men ändå :)!!
Tråkiga nyheter ... vi kanske inte kan boka pga fotbollscup samma helg. Tror du man kan ändra fotbollscupen till en annan helg? Borde inte vara så svårt ;) ... denna cup går varje år vid samma tid och det är lag från när och fjärran. Dessutom under två dagar med övernattning. Kan dom inte ändra sina rutiner lite ??? Ska väl inte vara så svårt ... eller?? Ska ringa och föreslå detta men borde jag vara anonym kanske ... när jag ringer ??
;):D:( = om vartannat.
Kram från en fotbollsmamma tillika curling förälder !!

2010-03-09 21:43:47 - Alexandra, www.toypudel.com/lanssve.htm

Mina har nog haft vårkänslor ett tag. Löpen har avlöst varann i en aldrig sinande ström känns det som. Nu är det Rosa som glatt springer omkring med snett viftande svans. Sötnosen. Hoppas Ella sätter igång också. Det är ju en bra tid för valpar.
Fanny har börjat krafsa lite och äter inget så snart så. De kanske kommer inatt?(heart)

Kram,
Alex

2010-03-10 09:58:42 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj!
Visste du inte att vårkänslor = tuppjuck i kåkar med flertalet pudeltikar ;) ? Här porras det vilt, alla gör valpar med alla, löpen avlöser varandra och stackars Ozzy blir alldeles förvirrad av alltihop :P ! Lille Eddie är tidigt ute och gör sitt allra bästa för att få uppmärksamhet av damerna (heart) !
Jaa, nu får Ella-Pella se till att komma igång med sitt löp, jag är NYYFIIKEN :D ! Mycket spännande ska det bli... Här har det gått tre veckor på fredag, se'n Sol's parning, håll tummarna för att det blir bruningar hos oss!
Kramisar från soliga Karlholm
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)