Livet hos Kemppi-flocken!

Nöjda valpköpare :)

2012-10-09

Nu är hösten här !!! Här i huset märks det genom att bastun går var och varannan dag precis som braskamin gör sitt. Hundarna gillar värmen, speciellt Ella som ligger ca 60-70 cm från kaminluckan. Där är det VARMT fast hon njuter  :O)

Jag har i veckan som gått hört utav alla mina tre sista sålda valpar. Jazza, helbror dock inte kullbror till Vegas, har skickat ett härligt kort, se nedan.

Lyckan är gjord !!!

Även Roy & Agge, Ella och Lochievalparna från i somras, har hört av sig båda två sista dagarna. Det är så UNDERBART ROLIGT att höra att valpköparna är sååå nöjda med sina nya familjemedlemmar. Glada, pigga, framåt, frimodiga små killar som glatt hänger på det mesta. Små verkar de också vara båda två så jag skulle nog tro att de lär sluta som toy. Nu är de 4 månader gamla.

Asta och Ingo-ungarna växer de med. Nu är de 3.5 vecka gamla och har / ska i veckan få smakportioner. De är runda och trinda så Asta har gott om mat till sina trillingar. Asta är en SUVERÄN mamma som månar om sina små på bästa sätt. Det börjar dra ihop sig för att återigen åka och kika på dem nu när de börjar komma upp på benen ordentligt och blir mer och mer med. Jag tror att det eventuellt kan finnas en hane kvar att tinga. Vid intresse, ring Madeleine 0221/50020.

 

 

Antal kommentarer: 2

2012-10-09 20:27:46 - Sanna, sanna.arvidsson@svartalfernas.se, www.svartalfernas.se

Härlig bild! Ja, det är skönt när man får höra av valköparna om de små liven (heart)
Nu vill jag att tiden ska gå fort så jag också får höra lite valptramp på golvet :P

2012-10-09 20:44:31 - Maria å Lovis, Maria.bovin@gmail.com

Men det är ju för att du har bästa hundarna! OCH är bästa kennelmamman :)))
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)