Livet hos Kemppi-flocken!

Gänget är hemma igen !!

2014-11-12

November grått & tråkigt. Regnet faller var & varannan dag och det är allmänt urrigt. Snart är det dax att plocka fram lite julpyssel och då känns det genast lite roligare vare sig det är snö eller ej på marken.

Nu är äntligen hela flocken hemma igen samtidigt, det var ett tag sedan sist. Livet lever inte alltid som vi önskar med oss och då är det bara att försöka göra det bästa utav situationen. Underbart att ha goda vänner som ställer upp när man mest behöver det utan mankemang!

Irma som hunnit bli 5.5 månad, är en pigg, glad och "full i 17 rackarunge" som verkligen utvecklats över mina förväntningar. Tänderna har lossnat och nya kommit upp där de ska. Alltid skönt när även hörntänderna släpper av sig själva och bettet är korrekt.

Jag fotade Irma igår när hon låg och höll mig sällskap i köket under tiden jag gräddade pannkakor till hela hushållet. Både 2 & 4 benta :)

 

Irma drar igång Lilo inne och de leker länge och väl på golvet, i soffan och far runt som vettvillingar ute tillsammans. Härligt att se att de har så roligt tillsammans. Greta är i slutet av löp och har lite andra intressen just nu. 

Om några veckor är det dax för årets sista utställning, Hundmässan i Stockholm. Längtar faktiskt dit, alltid kul att se & träffa hundfolk och vänner, shoppa och kika efter lite fina hundar över lag.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)