Livet hos Kemppi-flocken!

Urrigt värre !!

2016-04-16

 Brrr vad kallt och urrigt det är ute idag ! Idag har Stina, Greta, Irma & jag varit i Sundbyholm och tittat när min äldsta syster tävlade med sin islandshäst Amor. Perfekt socialiseringsträning för Stina fast även en ny situation för de andra två som inte är särskildt hästvana.

Irma gillade tillställningen redan från början, mycket folk & hundar av olika sorter, musik och högtalare och sånt är inga konstigheter i hennes värld som är inne i utställningssvängen. Greta var lite avvaktande i 5-10 minuter tills hon kom på att det här var ju inget konstigt. Var ju över ett år sedan hon var på utställning. Hästarna var inget läskigt det heller förut när Amor frustade till 2 meter bakom oss, då hoppade de till lite  :)

Stina hade aldrig haft koppel på sig fast i sällskap av de andra på marken var det inget konstigt det heller utan hon travade på framåt hon med. Till vardags här hemma går Stina alltid lös och kommer så att fortsätta ett tag till. Jag hade magväskan med och efter en stund blev Stina trött och nerstoppad i väskan där hon somnade.

Stina är otroligt enkel, det märks knappt att vi har en valp hemma. Hon hänger med på det mesta och bara gillar läget. Äter som en häst och sover snällt hela nätterna igenom utan ett pip. Jag gillar ju sovmornar och det gör även mina vuxna hundar för så lever vi ju här.

Att ha en valp som sover mellan kl.23.00-09.30 på helgerna, 10 veckor gammal, har jag aldrig haft förut! Såå lyxigt!! 

Asta mår bara bra, nu har ju nästa väntan börjat:) Den på att se om hon är dräktig eller ej. Underbart kul det här med uppfödning fast många olika väntan är det !!! Lär dröja ytterligare ett tag innan vi vet något.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)