Livet hos Kemppi-flocken!

Jazza-besök!

2012-07-31

Idag på förmiddagen kom familjen Yngve hit och hälsade på oss i Kemppi-flocken. Givetvis hade de med sig Jazza eller som han så flott heter i stamtavlan Kemppi´s Just For Fun.

Jazza är helbror , fast inte kullbror, med våran Vegas. De skiljer 9 månader på dem. Det var jättekul att träffas igen och Jazza har utvecklats till en härlig hund med mycket egen vilja och humör. Väldigt lyhörd och otrooooligt trevlig. En underbar mörk brun färg har han också!

Vegas tyckte det var superkul att få en yngre hund att rejsa runt med och efter att ha försökt sätta Jazza på plats började de att leka till Ellas förtret. Hon tycker att unghundar som härjar loss inomhus är besvärliga;) Ute regnade det dessvärre så vi höll oss mestadels inomhus. Annars hade det rejsats hej vilt skulle jag tro :)

Agge & Roy uppskattade också besöket och somnade efter en stunds lekande nöjda i varsin famn. På fredag bär det av till veterinären för besiktning, spruta och chipmärkning för om en vecka flyttar Agge. Roy får vi njuta utav tills mitten utav augusti.

Från vänster är det Jazza, Enya i mitten och så yrvädret Vegas.

Vegas fick en jätterolig pip i present utav sin storebror.

Flocken Kemppi- lagom krulliga & fina efter en promenad som slutade med regn.

Resten utav veckan blir det nog en hel del pudelbadande skulle jag tro så de är rena och fina när jag börjar att jobba igen :) 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)