Livet hos Kemppi-flocken!

1 juni

2020-06-01

Vilken underbar helg vi har haft! I lördags hjälpte vi äldsta sonen att flytta och det gick enkelt & smidigt trots en väldigt massa kartonger och grejer. Avslutade det med  familjepizza och trevlig samvaro med båda sönerna och deras sambos.

Morsdag firades med fotbollsgolf och smörgåstårta och jag fick både choklad och lotter! Vinst på en av dem så får lösa in den och ta nya lotter och leva på hoppet lite till om att kanske fylla på sparkontot :)

Inez har nu varit hemma i drygt 2 veckor och har löpt klart för denna gången. Hon åker hem idag på prov och så får vi se om hennes sambo Abbe tycker att hon fortfarande luktar jättegott eller ej. Blir han alldeles till sig i brallan så kommer hon tillbaka hem några dagar till.

Stina har sin avslappnade stil oavsett vart hon ligger. Hon gillar sol och värme och ligger gärna och sover i solskenet. Hon är i dag på dygn 32 och hon är dräktig. Ska bli spännannde att se hur mycket hon breddar och lägger på sig kommande veckor för att kunna sia lite om antalet valpar.

Antal kommentarer: 1

2020-06-01 13:25:17 - Melinda Hagman-Granholm, melinda.granholm@hotmail.com

Åååh va roligt att höra! Vi hoppas på friska starka valpar! Fina Stina, hoppas allt kommer gå bra ❤️ Så spännande! Vi hörs!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)