Livet hos Kemppi-flocken!

1 advent !

2021-11-26

Första advent om 2 dagar, helt galet vad fort det går. Jag älskar julen och allt vad en innebär. Hemmet är julpyntat med de tomtar, stjärnor och stakar som skall upp. LÄngtar någon vecka framöver tills granen skall inhandlas för att sedan äntligen tas in och kläs. 

Är dock lite tveksam att den kommer få stå orörd då detta är Peggy och Kajsas första jul. Båda dessa småtjejer är framåt, glada och har ett ganska stort föremålsintresse. Kajsa ska dessutom apportera ALLT hon hittar och går på varenda promenad med något i munnen.

 

Ebba och Stina  är ju också nyfikna fast har varit med om att vi har en riktig gran inomhus förut utan "problem".

Stina har dock registrerat att det finns tomtar i fönstrena som är gjorda av mjukt material och de är ju gosiga att stjäla och "tugga lite på ". Dock blir ju vi människor i huset så sura då så jag hoppa shon inte snor några i år ;)

 

Annars rullar livet på här hemma. Jag åkte på bältros i oktober och dras nu tyvärr med nervsmärtor i både nacken och axeln på vänster sidan. Har fått starkare mediciner som skall hjälpa mot smärtan så det ska förhoppningsvis bli bättre framöver.

Förra helgen, lördag den 20 november, var jag på utställning i Eskilstuna med Madeleine . Där visades bland annat vår  svarta mellanpudelhane Viggo,

Brei-ca´s Higher Love. Han slutade som 2 bästa hane med reservcert. Han är en sådan härlig och sprallig hund med ett fantastiskt temperament och personlighet. Ser fram emot att Ebba börjar löpa i början av nästa år så de två kan ha sin dejt :)

Antal kommentarer: 1

2021-11-26 21:03:33 - Selma, selmavilen@gmail.com

Åh vad mysig det låter! Jag har också börjat pynta lite smått, men Roy är lik både Peggy och Kajsa. Han bär gärna grenar och liknande på promenaden och jag är tveksam till att han kommer lämna någon oskyldig tomte orörd;)

Krya på dig och hoppas medicinen hjälper (star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)