Livet hos Kemppi-flocken!

Valpar i maj?...

2014-03-29

Solsken och 15 plus grader!! UNDERBARA LÖRDAG ! Dagen har tillbringats med altandörren på vid gavel och hundarna har varit ute på tomten nästan hela dagen. Emellanåt går de in och lägger sig på altangolvet i solen och bara njuter av denna värmen.

 

Asta är nyparad i veckan så nu håller vi tummar, tår och tassar för ett gäng valpar i slutet på maj. Asta är svart och Alex är brun fast det kan hända att Asta har brunt anlag i sig och då får vi eventuellt både svarta och bruna valpar. Det visar sig!!

Både Asta och Alex är hd röntgade B och patellaundersökta UA. Ögonlysta och Alex är visad några gånger på utställningar med fina resultat och Asta är svensk utställningschampion.  Vi förväntar oss glada, pigga, framåt och samarbetsvilliga valpar för ett aktivt familje och /eller träningsliv.

Jag ser verkligen fram emot den här kullen!!

Asta´s löp har dragit med sig att Ella är på gång med sitt och Lilo började i veckan att löpa för första gången, knappa 10 månader gammal. Greta som blev 1 år för en vecka sedan är inte, än så länge, aktuell för löp.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)