Livet hos Kemppi-flocken!

November

2017-11-21

Äntligen kom snön och lyste upp denna månads höstmörker! Efter flera månader med mörker och regn så välkomnar jag med glädje kylan och snön. Nu ser jag hundarna igen på våra kvällspromenader!!

 

Märta´s (Kemppi´s Day Of Dream) provsvar har nu kommit från Optigen och hon är prcd B, vilket innebär att hon är anlagsbärare. Om hon paras i framtiden blir det givetvis med en hane som är fri på ögonen/ har prcd A! Har fler hälsokoller kvar och lite annat att tänka på och om ;)

Stina, Pop-Up´s Watch Me Fly, är prcd A genom sina föräldrar så henne behöver vi inte blodtesta. Kolla patellastatus och ögonlysning är sådant som jag också gör i hälsokontroller förutom hd.  Höftledsröngten är ju redan gjort på båda tikarna, tänkte ta patella och ögonlysning i mellandagarna eller i början på januari beroende på hur det finns tider och det är öppet. Skönt med bokade veterinärbesök när jag ändå är ledig och har jullov.

 

Asta har jag äntligen lyckats få ner i vikt och hon mår så bra av det !! Förra veckan vägde hon in på 8 kg och det är en bra vikt för henne. Hon är glad, pigg och har mer spring i benen än hon haft på länge. Med snö på marken är humöret mer på topp även gällande hundarna utomhus. De älskar verkligen snön!!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)