Livet hos Kemppi-flocken!

Tunga dagar...

2014-02-27

Sista dagarna har varit tunga. Vi bestämde oss i helgen för att det var dax att ta det jävligaste beslutet vi som hundägare behöver ta. Nämligen när det är dax att säga farväl till våra fyrfotade vänner och ta bort dem.

Siri, min svarta drottning som följt mig som en skugga, vaktat alla mina ägodelar vare sig jag bett henne om det eller att hon själv tagit på sig det ansvaret, min trogna följeslagare i 11 år som utan att tveka gått igenom både solsken, regn, is, snö och vatten för mig har fått somna in.

Siri HATADE att bada & simma fast när jag simmade ut i sjön tvekade hon bara en nanosekund innan hon slängde sig i Mälaren och simmade efter mig.

Koppel var överreklamerat för henne och det är Siri jag har att tacka för det mesta utav min lydnad / inkallning på de övriga i flocken för när jag drog på en busvissling vände hon på en femöring och kom i full galopp till mig! I och med att flockens ledare vände så snabbt hängde alla de andra på för det är klart de vill vara "chefen" till lags :)

Sov gott min drottning och var snäll mot våra bruna pojkar Zabben & Vegas vart ni än är ! 

 

 

Antal kommentarer: 3

2014-02-28 09:23:09 - mamma

Åhhh va' fint du har beskrivit henne (heart) mina ögon skyms av tårar ;( Vi måste ju ALLTID tänka på hundens bästa, sorgen får vi bearbeta se'n........Älskar dig ,gumman (heart).

2014-03-03 10:30:05 - Maria och Lovis, maria.bovin@gmail.com

Finaste Siri, vila i frid! Och övriga i familjen, ta hand om er! Massa kärlek från oss i Stockholm(heart)(heart)(heart)

2014-03-09 07:08:20

Kram!
Lotta i Arboga
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)