Livet hos Kemppi-flocken!

Regn hos mig!!!!

2011-09-11

Regn regn och åter regn..... FY FABIAN vad tråkigt det är med en flock pälsmonster i detta vädret. Lortigt blir det inomhus åxå och snabeldraken går varm liksom golvmoppen. Jag borde få rabatt på Ajax golvrent så mycket som vi köper tycker jag;))

 

Rapport från Jazza och hans nya familj har inkommit och han är såååå duktig enligt matte Lotta. KUL att höra, vi saknar honom här hemma;)

Tror det kan vara lite löp på ingående här, Molly porrar hej vilt och några av de andra är ju inte sena att hänga på. Inget blod någonstans fast jag misstänker att hormonerna löper amok i hennes kropp.

I veckan som kommer blir det ett par kvällsmöten, både på jobbet och som mamma. Ska till Eskilstuna på föräldramöte i Rasse´s nya klass,på John Bauergymnasiet. Det ska bli spännande tycker jag.Är ju lite som en ny värld som börjar för oss då det är våran första på gymnasiet.Det värsta är bara att föräldramötet GIVETVIS krockar med min ringträning *F-n & Morr*  fast ibland blir det så.....

 I helgen som kommer bär det av till Högbo på utställning i dagarna två. Hoppas på vackert väder och det vanliga, mycket trevliga, sällskapet!!!!!!! :);):)

 

Ha de!!

Antal kommentarer: 2

2011-09-12 09:04:07 - Helena, www.queencobra.se

Hej hopp!
Jaa du, Ajax borde man ha gratis som uppfödare ;) Nu på höstkanten gör man inte annat än dammsuger och svabbar golv, likaså när man har valpar.
Förstår att det är tomt utan lilla Jazza...
Bor ni över i Högbo?? Ses där till helgen (inlove) !!
Kramisar

2011-09-16 17:14:43 - Sofie

Usch då, får ta dig en tur hit för vi har det varm och skönt =) Hoppas ni har det underbart för det har jag!
Love!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)