Livet hos Kemppi-flocken!

Tovor  :(

2010-07-02

Fy fabian vad jag tycker det är drygt med tovor just nu :(

Enya, 1 år i augsti, började tova rejält för knappt en månad sedan och jag tyckte det var mycket DÅ. Det var ingenting mot vad det är NU visar det sig :)

Jag har provat div olika medel och inget har fungerat vidare bra i just hennes päls. Idag hamnade hon återigen i badet, 10 dagar sedan sist. Slängde i en av mina hårinpackningar och hoppas på ett "roligare" och mer lättskött resultat denna veckan. Fortsättning följer :)

Idag var det sista jobbardagen, nu tar vi semester ! Vädret är underbart och imorgon bär det av till stranden i några timmar med lite mumsig matsäck.

 

 Ella ligger och morgonsolar sig på altangolvet:) Min lilla chokladprinsessa!!!

Ang. Ella och hennes mage är det för tidigt ännu att veta något. På måndag har hon gått 3 veckor. Fast nog tycker jag att tuttisarna börjar bli rosa fast det kan ju vara en synvilla åxå:) Hoppas gör vi i alla fall på att det ligger några små "frön" där inne på tillväxt!

 

Ha det !!

// Åsa

Antal kommentarer: 3

2010-07-03 16:43:06 - Annica, info@showstyle.se, www.showstyle.se

Inte kul med tovor, kan varmt rekommendera Garnier fruktinpackning! Det gör susen! Hoppas att det är många små bebbar i lilla pudelmagen!

2010-07-04 14:32:39 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj i solskenet!
Tovor, ja, det är ju ett eländigt ont :@ ! Min Lava har fyllt två och har baske mig inte kommit ur tovåldern ännu... Bada, bada, bada, det är ett under att inte hundstackar'n har drunknat ännu :P !
Klart att Ella har bäbisar i lill-magen (inlove) ! Hoppas hoppas...
Sköt om er i värmen!
Kram kram

2010-07-04 14:57:04 - Amanda, www.lundsgard.com

Varför inte göra en sportfrisyr ;) Mkt praktiskt och lättskött :) Kramar Amanda(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)