Livet hos Kemppi-flocken!

Livet hos oss just nu :) 

2017-08-21

Ett tag sedan jag skrev här inne. Vardagslivet har dragit igång här hemma igen med jobb och vardag i en ny tappning. När skolorna drar igång efter sommarlovet är det alltid massor med nytt och så även i år. Nya medarbetare, nya scheman & rutiner samt nya barn. Jag kommer i år att följa "mitt" barn som nu börjar i åk.5 och det blir spännade då det är en ny sammanslagen klass med nästan 30 elever i.

Vår skolstart är på tisdag 22 augusti:)

 

Hundarna mår bara bra, vi var i Askersund på utställning förra helgen 12-13 augusti. Märta & Stina var anmälda båda två fast vi drog Stina då hon nyss löpt och hormonerna var i rullning.

Märta, Kemppi´s Day Of Dream, fick försvara heder´n av våra mellanpudlar och det gjorde hon med bravur!

På lördagen vann hon juniorklassen med CK och vann även bästa tikklassen med CERT och slutade dagen som BIM!

Hon är en pärla :)

På söndagen var det Märta´s tur igen och även då vann hon sin klass och slutade sedan som trea bästa tik med reserv-cert. Duktig tjej !!

 

Löpen har satt igång och det porras ordentligt mellan tikarna här hemma. Stina har löpt klart fast tjänstgör gärna som avelhane till både Irma och Greta som löper för fullt.

Märta är inte sen att hänga på, tror hon också varit avelshane i ett tidigare liv:) 

Nu i veckan är det bad och klipp på schemat av både Märta och Stina för på söndag bär det av till Stockholm på utställning.

Vi får se hur det går ... :) ;) 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)