Livet hos Kemppi-flocken!

Träning och porrstuga!

2017-02-02

Är man riktigt klok eller ??? Sitta och åka nästan 14 mil en vardag kväll efter jobbet bara för att handlerträna 1 timme ??? Japp det är det värt.

Så kul att se att hundarna förstår vad man vill att de ska göra och det är suveränt att träna i olika inomhushallar och med hundar av alla de raser. Madde och jag brukar mötas upp och så tränar vi tillsammans, jättekul!

Märta har bara tränat 2 gånger och står som en klocka!! Stina löper just nu och har varit i Kolsva ett tag fast hon är duktig hon med. 

Hemma på Tranberry Hill är det porrstuga de lux nu! Asta löper och så även Greta. Irma blir helt till sig fast hon inte ens löper! Piper, puffar på dem som löper och tjänstgör mycket villigt som avelshane :) 

 

På lördag bär det av till Vilsta på utställning som Svenska Pudelklubben anordnar. Märta och Stina ska ställas ut då. På söndag ska Greta och jag ut på vägarna och fara........

 

Antal kommentarer: 1

2017-02-02 15:49:53 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt.com

Men åh! Så spännande att Greta löper och att söndag blir Dagen med stort D! Nu håller jag (nästan) andan, och tummarna för att allt går vägen...
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)