Livet hos Kemppi-flocken!

Första inlägget 2022!

2022-01-05

Januari 2022, känns skönt med ett nytt år för 2021 var inget vidare år för oss.

Mycket sjukdomar, Covidelände både i familjen och i världen och annat strul.

Nytt år och nytt kapitel känns bra, även om jag fortfarande äter nervsmärtlindring efter bältrosen som bröt ut i slutet av oktober förra året. Men förhoppningsvis är jag av med tabletterna om drygt 2 veckor och får må bra på egen hand igen.

 

Med hundarna är det bara bra. Julen var lugnare än i vanligare fall med endast barn och barnbarn hemma och Mathias mamma och mormor på 94 år. Mycket julklappar, god mat och trevligt umgänge. Mathias fyllde 50 år på julafton och det firades det med även om vi två tjuvstartade den firningen 2 veckor innan med bland annat hotell och stand up i Stockholm.

 

Nyårsafton bjöd även den på god mat och trevligt sällskap. Hundarna är bortskämda efter alla storhelger med mycket folk och knän att sitta i och på tolvslaget sov de gott. Även småtjerna Peggy och Kajsa som firade sitt första nyår var obrydda av smällare och raketerna.

Stina var trött på nyårsdagen och gick inte upp förrän klockan var 10.45 även om jag och de andra hundarna var uppe redan 07.45.

Kajsa och Stina trängs i fåtöljen i vardagsrummet.

Peggy i sin underbara grodstil som hon ligger i varenda dag.

 

Peggy blev 1 år igår den 4 januari och Kajsa blir det på måndag den 10 jaunari. Vi hälsar givetvis stort grattis till deras systrar och bröder!

Peggy nybadad och ren igen till nyår.

Snart dax för vardag igen efter ett skönt och härligt jullov på nästan 3 veckor. Ska bli skönt med lite vanliga rutiner igen, mindre onyttig mat och långa promenader i vanlig ordning. Vi väntar på att Stina och Ebba ska löpa framöver, i februari hoppas jag så ska vi se om det kan bli lite vårvalpar sedan. Peggy och Kajsa har inte löpt ännu så jag hoppas att de hänger på de andra så vi har den biten avklarat för ett halvår sen.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)