Livet hos Kemppi-flocken!

Vårkänslor 

2013-04-23

Ena veckan regnar snön bort och veckan efter plockar skolbarnen blåsippor i backarna! Idag har dessutom sopmaskinen åkt och sopat bort de sista spåren utav vinterns halka så nu är gatan utanför tomten rensopad. Nästan så jag känner för att gå barfota på den rena fina asfalten ;)

Hundarna njuter mer och mer utav solens värmande strålar och de är gärna ute på baksidan. Asta ligger och har span på gatan nedanför, Ella fläker ut sig på sidan i solen och bara NJUUUTER och Siri har koll så grannens katter inte går i närheten utav våran tomtgräns. Ja det är livet hos oss just nu.

Dessutom promenerar vi massor, jag vet inte vem som gillar powerwalken bäst- jag eller hundarna. Springa lösa i dryga timmen 5 dagar i veckan och matte rör sig dessutom snabbt hela tiden så det gäller att hänga med så hon inte försvinner. Emellanåt springer jag dessutom och då går både Siri & Ella med skall. DET ÄR SÅÅÅ KUL :)

Snart åker hela "La Familia " till solen och värmen och då kommer mamma och bor och tar hand om hundarna.Tusen tack världens bästa mamma :)  <3

Det ska bli så skönt !! Fast innan dess blir det bland annat hundutställning i både Västerås & Strängnäs, ett dop i Sthlm och jobb ett par veckor till ;) Fungerar allt som det ska utökas nog flocken dessutom i början utav sommaren också. En härlig tid framför oss alltså :)

Antal kommentarer: 2

2013-04-24 14:12:13 - mamma

Tack världens bästa Åsa, det blir nog en härlig upplevelse med hundliv i fyrtal en hel vecka (inlove) Vi måste bara komma ihåg att jag ska lära mig hur spisen fungerar :P jag minns nämligen när jag var hos grabbarna & hundarna & spisen var ny & Emil , som var hemma,skulle visa mig men han hade inte hunnit lära sig finesserna heller:@
Kramar(heart).

2013-04-25 12:15:10 - Lotta

Det ska verkligen bli spännande att se vad det är för ny liten stjärna som kommer!
Ha en jätteskön semester!
Hälsningar
Lotta i Arboga
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)