Livet hos Kemppi-flocken!

Nu går det undan!!!

2011-05-29

Så var maj-månad snart över. Nu är det bara 6 skoldagar kvar och sedan är det avslutning. Hoppas att värmen kommer tillbaka så det blir ett riktigt skönt sommarlov! Jag jobbar en månad till på fritids efter skolavslutningen innan det är semesterdax för min del.

På torsdag bär det av till Stockholm och Gubbängen för hundutställning. Asta ska visas och Molly får hänga med som sällskap. Och i helgen kommer "våran" Doris, numera Lovis med matte Maria hem på besök. Ska bli jättkul att träffa Lovis och även Maria igen :)

Enya är väldigt hungrig och jag tycker mig se att magen växt fast jag vågar ännu inte ropa hej helt och hållet. Imorgon är det 4 veckor sedan första parningen. Hoppas hoppas hoppas på bruna chokladpraliner i hennes mage.......

// Åsa

Antal kommentarer: 3

2011-05-29 22:47:46 - Monica, monicaspudlar.dinstudio.se

Hjälper till att hålla tummar för att det är ett gäng chokladbitar i Enyas mage:DSpännande

Kram
Monica och storflocken i Eskilstuna

2011-05-31 10:31:05 - Maria å Lovis, maria.bovin@gmail.com

Vi längtar!!!:D

2011-06-01 16:17:07 - Helena, www.queencobra.se

Hallåjsan!
Jaså, ska du ut och visa snygg-Asta lite till ;) ? Kul kul! Jag dyker inte upp i Gubbängen, startar rätt sent i år med utställningsbiten... Finaste Eddie ska luftas lite framåt sensommaren och hösten är det tänkt (heart) !
Håller alla tummar och tår för att Soya får små halvsyskon (inlove) !!! Det där kan bli hur kul som helst - hur många ska du spara :O ???
Sköt om dig!
Kramisar från lilla jag
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)