Livet hos Kemppi-flocken!

Valpflytt för hela slanten

2021-03-07

Imorgon, måndag, blir Irma & Zimbas valpar 9 veckor gamla och kvar hemma är bara våran keeper Peggy, Kemppi´s Freak Out.

Hennes syskon flyttade i slutet av veckan som varit och det känns så himla bra! Åter igen har jag lyckats få kanonbra valpköpare som kommer erbjuda dessa svarta valpar ett bra hundliv med mycket kärlek.

Först ut att lämna boet var Alice, Kemppi´s Do It, som flyttat hem till Agneta & Calle i Täby.

Nummer 2 att lämna oss blev Gullan, Kemppi´s  This Is It, som hamnade hos Annstin i grannkommunen.

Roy, Kemppi´s All In, har flyttat hem till Selma och hennes familj i Sala. Det ska bli så kul att se vad Roy & Selma tar sig för inom hundvärlden :)

Sist av Irma´s ungar att lämna flocken här är Yzma, Kemppi´s Have Fun, som flyttat hem till Nicole med man och 2 gossar samt lite andra djur i familjen.

Kvar här hemma blir Peggy, Kemppi´s Freak Out. En sockersöt dam med en räv bakom varje öra och massor med bus i kroppen.

Vi valde att använda Zimba en gång till då önskan var att få en ny Rut, Kemppi´s Watch Out. Vi fick inte bara en valp den här gången utan 5 underbara "nya Rutor" även om en blev med snopp :) En fantastisk kull med valpar som vi är så glada och tacksamma över !!

 

Greta och Eddie´s valpar blir idag 8 veckor gamla och ska imorgon måndag 8 mars, åka till vetten och bli vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktade. Dessa två chokladpraliner sysslesätter nu Peggy och de tre har så kul ihop. Eftersom Peggy i fredags blev ensam kvar i sin nattahage flyttade jag in Felix och Freja dit så de fick sällskap av varandra. Helt okej tycker främst Peggy & Freja.

Felix har lite svårt att somna i hagen när/ om han vaknat till på natten så då sover han och jag vidare i vardagsrummet. Jag sover på soffan, Felix rullar ihop sig i en hundkorg nedanför med min hand som sällskap. Där sov han gott i natt och vaknade klockan 07.05 imorse och det är helt okej tid att gå upp för Fru Kemppi :)

Kemppi´s Lucke Me, Felix, som flyttar till Jenny och Bengt i veckan som kommer.

Kemppi´s Fingers Crossed, Freja, heter Greta och Eddies dotter och hon blir kvar här. Hon kommer att bli en dvärgpudel och det ska bli så spännande att se henne utvecklas.

Antal kommentarer: 2

2021-03-08 11:24:25 - Selma , selmavilen@gmail.com

Irmas och Zimbas valpar är helt underbara! Är så glad att en av deras valpar blev en hane, min lille Roy. Otroligt rolig valp som är modig, kaxig och kör full fart framåt, när han inte sover förstås;) Vi har mycket rolig framför oss, helt klart! Tack!(star)(heart)

2021-03-09 09:41:24 - Åsa , Www.kemppis.se

Och jag är så så glad att du kontaktade mig Selma (heart)


Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)