Livet hos Kemppi-flocken!

Löp, löp,löp.....

2023-05-10

Nu har de vuxna hundarna kommit in i löp. Först ut var Ebba som nu är på väg ut ur höglöp. Peggy satte igång i helgen och då hängde även Kajsa på. Tanken är att Kajsa ska paras på detta löpet så vi kommer att åka och träffa en stilig kavaljer under vecka 20.

Går det som jag önskar så kommer det då att födas dvärgvalpar i svart och brunt under vecka 29 med leverans 8-9 veckor senare. Mer info om det  kommer när Kajsa är parad .

 

Svea och Iris har varit i väg på Höftleds röntgen med trevliga svar på de plåtarna. Svea, Kemppi´s Crazy In Love fick resultat A/B vilket blir B officiellt då SKK går efter den "sämsta" bokstaven. Kemppi´s Piece Of Cake, Iris fick B/ B vilket också blir B. Dessa resultat är vi glada och tacksamma för.

Jag hoppas att flera av deras respektive syskon kommer att röntgas framöver under 2023 de med.

 

Kalender´n börjar fyllas med lite inplanerade och anmälda utställningar, nu närmast i tid är en inofficiell i Örebro på lördag. Där ska Iris få träna vad det är jag vill att hon ska göra i dessa sammanhang. Svea får följa med så blir det lite lugnare hemma för husse samt att hon får fylla på sina erfarenheter ute i den världen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)