Livet hos Kemppi-flocken!

8 veckors valpar  & utställning

2017-06-04

I fredags blev valparna 8 veckor gamla. De är "riktiga" små hundar som springer, hoppar, skäller, morrar , kampar och bara är heeeelt underbara!!!!

2 Utbrytarkungar med sin drottning i spetsen, det är Zigge, Kalle & Myrra det! Kompostgaller i mängder och lite fantasi håller dem nu där de ska och bör vara.

 

Det blev inga 8-veckorsvikter i fredags för min hushållsväg går bara till 2 kg och våran vanliga våg som väger på varje hekto fungerar inte som den ska.

Vikterna kommer istället på onsdag då vi ska till veterinären för att vaccinera, chipmärka och besiktiga valparna. Tar med Märta & Asta då också för de behöver vaccineras de med :)

På tisdag åker vi till Kolsva för en sista inspektion av alla våra 7 finfina valpar vi fått i år. Lite kort kan vi nog få till då åxå  :)

 

Igår var det utställning i Norrköping för våran del. Tyvärr var vädret inte det bästa då det regnade mest hela dagen hela tiden. Lagom när mellantikarna skulle in höll det uppe en kort stund så det var ju tacknämligt :) 

Jag visade Märta, Kemppi´s Day Of Dream, som nu ställs i juniorklass. Den var stor, 8 tikar var på plats och när domaren bestämt sig stod vi som nummer 1 med CK !! (ChampionKvalitet) 

I bästa tikklassen slutade vi som 3:a med resevrcert. Jättenöjd med Märta som skötte sig exemplariskt!!

 

Madde fick med sig en BIR-valp i Doris som är dvärgpudel och en 4:e bästa tikplacering med Vera hem. Även hon dvärgpudel fast vuxen.

Vi väntade på att BIS-finalen skulle börja kl. 15.00 fast när klockan var 16.00 och ingen finaltävlan börjat ännu gav vi upp och packade in oss i bilarna och åkte hem!

Bilder på Märta & Valparna kommer under veckan som kommer :)

 

Antal kommentarer: 2

2017-06-04 12:48:54 - Lotta Polfeldt, lotta@polfeldt

Alltid en present när hemsidan uppdaterats. Underbart att läsa om valparnas utveckling och framfart. Och så roligt att era fina hundar placerar sig så bra på utställningarna! Grattisgrattisgrattis till fyr- och tvåbenta!

2017-06-06 07:44:22 - Anna Dunge, Anna.dunge@outlook.com

Vi har rustat hemmet med kompostgaller och rullat undan mattor! Nu räknar vi minuterna och suktar över varje bild och uppdatering som kommer :-) "vilken tur vi har", säger vi till varandra, som får en ny familjemedlem från den här kullen!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)