Livet hos Kemppi-flocken!

Pälsvård

2020-03-28

Solsken, fågelkvitter, blå himmel och plusgrader på det ger ett lyckat resultat för pälsvård och fortsatt fina pälshundar.

Förra helgen hamnade alla 3, just nu hemmavarande hundar, i badet och under saxen. Även Inez var här på pälsvårdsfix och jag lämnade hem en ny söt dam utan all utställningspäls. Frissan blev istället en T60 med päls kvar på både öron och svans enligt familjen Frigells önskningar. Söt som socker blev hon!!

Tyvärr tog jag inget kort på henne utan det får bli en annan gång.

Stina fick en tajtare modell T 60 frisyr med korta öron och svans. Första stunden efter att jag var klar och släppte ner henne på marken och hon sprang ute var det evinnerligt skakanade på huvudet/ öronen. Kändes väl som om det blåste korsdrag kan jag tänka i mig :)

Hon passar bra i sin korta sportfrisyr!!

 

Irma fick en T60 hon med fast med pälsen kvar på svansen och öronen. Ebba putsade Madde till lite grann bara så linjerna inte växer bort helt och hållet utan det finns lite kvar att följa och forma om allt eftersom hon växer. Fast nu peppar peppar, hade hon inte växt på 4 veckor så kanske stannar hon nu på sina knappa 39 cm ;)

Ebba i lektagen!! Hon älskar när vi kastar saker till henne som hon kan hämta och så håller vi på!

Stina och Irma slappar i soffan.

Nu är det bara 2 veckor kvar tills påsken kommer och med den ett efterlängtat påsklov. Ska bli skönt att vara ledig i 10 dagar även om den traditionella påskmiddagen här hemma som vi haft i flera år inte blir i samma utsträckning som vanligt, på grund av all smitta som florerar runt nu.

Lite förberedelser för våren & påsk har jag i alla fall börjat med :)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)