Livet hos Kemppi-flocken!

Länge sedan....

2022-08-29

Länge sedan jag uppdaterade här. Hela sommaren har nästan passerat och den har varit till belåtenhet. Sol, bad, grillat, umgänge med nära och kära och ledighet kan bland annat summera våran sommar och långledighet.

Jag har jobbat i några veckor nu och vardagen börjar trilla på i vanlig ordning igen.

Hundarna mår bara bra. Årets "keeper"-valpar Svea , Kemppi´s Crazy In Love, och Iris, Kemppi´s Piece Of Cake, är nu 5 månader och drygt 4.5 månader gamla. Så skönt när de växer upp lite och de är så glada, trevliga och har mycket energi på livet.

Det är både otroligt drygt att ha 2 valpar i samma ålder samtidigt som de har väldigt roligt ihop.

Lite utställningar har det blivit i sommar också. Kemppi´s Freak Out, Peggy, har visats i Västerås med Bästa tik, cert & BIM som resultat. I Eskilstuna vann hon sin klass med exellent och CK, och slutade sedan som 3 Bästa tik med reservcert.

Kajsa, Kemppi´s Fingers Crossed, visades i Leksand och blev då inmätt till dvärgpudel istället för mellanpudel som hon var registrerad som. 

Både Svea och Iris har varit med på utställningar och kollat in det livet. Svansarna i topp och att ligga i bur kortare stunder går bra det med. Promenerat runt på utställningsområdet fungerar också bra för att insupa den atmosfären!

I höst ska både Peggy & Kajsa till veterinären för hälsoundersökningar som patella och ögonlysning. Peggy är redan höftledsröntgad med resultat A på sina höfter så bara resten kvar för hennes del.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)