Livet hos Kemppi-flocken!

Snöyra & Gips!

2010-02-19

Nog för att jag gillar snö och minusgrader fast nu tycker t o m jag att det räcker. Morgonen idag började med att skotta sig ut till brevlådan och ta in tidningen. Efter det var det bara till att fortsätta skotta, hundarnas vellodrombana stod på tur:O) Asta har kommit på att klättrar hon upp på en av de högsta vallarna på tomten kan hon sitta däruppe och ha koll på halva området. Härom morgonen släppte jag ut 4 hundar fast bara 3 kom in igen. Då hade Asta klättrat över och in på grannens tomt! Som tur är bor det även där pudlar så det finns både staket och grind. Hon är en uppfinningsrik dam Asta:O)

I måndags kväll satt jag och yngsta sonen på akuten i 5 timmar. Emil hade i skolan lyckats med,genom lek, att slå bort en benbit från höger långfinger så kvällens besök slutade med gipsskena i 4 veckor. Idag på morgonen fick vi åka in och gipsa om handen, då det gamla gipset spruckit och inte fyllde någon funktion alls.

Helgen kommer att gå i kalastecken då Rasse fyller 15 på onsdag. Imorgon blir det kalas nummer 1 och på söndag bär det av till Hallsberg för att kika på/köpa moped!!!

Nästa vecka är det sportlov, det ska bli så skönt. Jag är ledig en och en halv dag så då är det b l a bakning och ögonlysning utav Ella på schemat.

 

Trevlig helg!!

//Åsa

 

Antal kommentarer: 4

2010-02-21 17:48:48 - Gratis anita

Ha ha ha ... tusen tack för att jag slapp betala :D!! Ja ... jisses vad med snö. Vi åkte från Sälen igår och det tog 12 TIMMAR för att komma hem. Vi satt fast i bilköer på 45:an ovanför Mellerud i 5 TIMMAR ... :( ! Det var inget roligt kan jag säga ... men nu är vi hemma. Nästa chock var när vi anlände hem 01.00 inatt och insåg att vi var tvungna att skotta oss fram till ytterdörren :@ ! Isak försvann i snön ... ngt chockad ... å jag med när jag först inte hittade honom.
Kram ... å den är gratis :)

2010-02-21 17:49:43 - Gratis anita

SLÄPP NU PÅ PRINCIPERNA OCH GÅ MED I FB .... SAKNAR DIG DÄR :)

2010-02-21 21:44:09 - utan principer anita

ha ha ha ... äntligen :)

2010-02-23 00:02:22 - Eva, eva.rindler/telia.com, rindler.se/amachi

YES!
I love him too:) I love them all:)
Kram
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)