Livet hos Kemppi-flocken!

Löptikar;)

2011-09-26

 Oj oj oj, utav flockens 5 tikar löper 3 av dem... Snacka om att det är fullt ös just nu. Asta & Ella vill inget hellre än att ha Herr-Besök fast de får inget, inte nu i allafall. Siri är halvgalen även hon, även om det börjar passera höglöpet för hennes del iallafall.

Asta får vänta tills efter nyår, skulle tro att hon löper nästa gång i februari/mars. Då ska hon få dejta en svart, snygg och OTROOOOLIGT trevlig mellanhane som det ser ut just nu:)  Ella har nog gjort sitt inom aveln fast man ska aldrig säga aldrig. Enya ska nog få dejta en brunbjörn igen nästa gång det är dax för valpar, ska lägga in en beställning på snopplösa bruna då:)

 

I helgen är det tänkt att Enya och jag ska gå en viltspårskurs om allt klaffar här hemma. Håller VERKLIGEN alla tummar för att det löser sig :)

 

Ha det bra i det underbara höstvädret vi har just nu!!!!

 

 

Antal kommentarer: 2

2011-09-29 23:27:51 - Sussi B, www.forsfararens.com

Halloj!
Löptikar är ju kul... fast mindre kul när de plötsligt avbryter löpet :( jaja, bara att vänta på nästa gång.

Svarta otrooooligt trevliga mellanpudelhanar är vi på jakt efter här med ;) har ju två svarta att para förhoppningsvis under nästa år. En önskegosse har jag, men skulle behöva en till.. (heart)

Skoj med viltspårskurs, tyvärr har vi inte hunnit med att spåra så mycket i årsom jag velat. Just nu kör vi rallylydnad istället!

Kram och hoppas vi ses snart!

2011-10-03 17:40:46 - Lotta Y

Hoppas det gick bra för Enya i viltspåret!
Hälsa henne att Jazza är en toppenkille som vi är SÅ nöjda med!
kram
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)